• Pravidlá pre rodičov v materskej škole

• BUĎTE NÁM PRÍKLADOM A DODRŽIAVAJTE PRAVIDLÁ MATERSKEJ ŠKOLY S NAMI!

NEZABUDNITE PRAVIDELNE UHRÁDZAŤ STRAVU A ŠKOLNÉ!

PRIVEĎTE NÁS DO MATERSKEJ ŠKOLY A PRÍĎTE SI PRE NÁS V ČAS!

POSAĎTE SA V ŠATNI

A POZERAJTE SA NA NÁS, AKO SA VIEME OBLIEKAŤ A OBÚVAŤ SAMI!

ČÍTAJTE POZORNE INFORMÁCIE NA NÁSTENKÁCH,

ABY STE NA NIEČO DÔLEŽITÉ NEZABUDLI!

SKONTROLUJTE, ČI MÁME V SKRINKE NÁHRADNÉ OBLEČENIE,

LEBO KEĎ SA OBLEJEME,

NEBUDEME SI MAŤ ČO OBLIECŤ!

POKIAĽ NEBUDEME STÍHAŤ

PRÍSŤ DO MATERSKEJ ŠKOLY NAČAS,

ZAVOLAJTE PANI UČITEĽKE,

ABY S NAMI POČÍTALA!

AK NEČAKANE OCHORIEME, NEZABUDNITE NÁS VYHLÁSIŤ

ZO STRAVY A PO CHOROBE NÁS NEZABUDNITE PRIHLÁSIŤ V ŠKOLSKEJ JEDÁLNI NA TELEFÓNNOM ČÍSLE: 055/6992114

NEDÁVAJTE NÁM DO VRECIEK, ANI DO SKRINKY ŽIADNE JEDLO, SLADKOSTI, PITIE. V MATERSKEJ ŠKOLE MÁME DESIATU, OBED, OLOVRANT A DODRŽIAVAME PITNÝ REŽIM!

ZAUJÍMAJTE SA O NÁS!

PÝTAJTE SA NÁS, ČO SME V MATERSKEJ ŠKOLE ROBILI, AKO SME SA CÍTILI, ČO NOVÉ SME SA DOZVEDELI, NAKRESLILI....

NEPRIVEĎTE NÁS DO MATERSKEJ ŠKOLY, KEĎ NÁM NIE JE DOBRE

(ALEBO SME CHORÝ).

NAKAZILI BY SME KAMARÁTOV A PANI UČITEĽKA BY VÁM MUSELA ZAVOLAŤ, ABY STE PO NÁS PRIŠLI.

OBLEČTE NÁS PRIMERANE POČASIU.

AK NÁM BUDE ZIMA PRECHLADNEME!

POČAS LETA POTREBUJEME

POKRÝVKU NA HLAVU,

ABY SME NEDOSTALI ÚPAL!

NEPREDLŽUJTE RANNÉ LÚČENIE,

JE NÁM POTOM EŠTE VIAC SMUTNO!

KEĎ BUDEME MAŤ MENINY ALEBO NARODENINY, MÔŽETE PRINIESŤ

PRE KAMARÁTOV OVOCIE.

SPOLOČNE TO OSLÁVIME A DOBROTKY SI ROZDELÍME.

DBAJTE NA TO,

ABY SME DO MATERSKEJ ŠKOLY CHODILI ČISTÍ A UPRAVENÍ!

NEZABÚDAJTE,

ŽE VÝCHOVA ZAČÍNA DOMA V RODINE.

VY STE NAŠIM VZOROM!